Autoverhuur Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven huurauto - reisinformatie

Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Kan ik de grens over met mijn huurauto?
Het oversteken van de grens met een huur auto is mogelijk. Het hangt af van het huren van de locatie, het land waar u wenst te reizen en de plaatselijke autoverhuur leverancier. Controleer de voorwaarden om te zien of uw gewenste grensoverschrijdende is mogelijk. Het lokale agentschap zou kunnen extra kosten in rekening brengen. Reizen naar sommige landen kan het verboden worden door de leverancier. Het plannen van uw vakantie met een huurauto alsjeblieft, zorg ervoor dat grensoverschrijdende zal het mogelijk zijn voor de geselecteerde landen. Lees de voorwaarden en omstandigheden om te controleren of alle mogelijke extra kosten met betrekking tot grensoverschrijdende om verrassingen te voorkomen bij aankomst bij het plaatselijke kantoor. Gelieve de lokale agent ook op de aankomst waar u wilt reizen.

De minimale leeftijd voor auto huren is afhankelijk van de lokale autoverhuur leverancier. Verschillende leveranciers kunnen vragen om een verschillende minimum leeftijd om te huren van de auto. We raden altijd aan zien van de volledige algemene voorwaarden voor de geselecteerde auto en autoverhuur leverancier om te controleren dat de informatie. In sommige gevallen, is de verhuurder kan een aanvraag voor een toeslag voor een jonge bestuurder. Het bedrag van de young driver vergoeding kan verschillen per leverancier. Voordat u besluit te huren van de auto en je bent een jonge bestuurder, zorg ervoor dat je in staat bent om de huur uw auto met het geselecteerde bedrijf. Anders, de lokale onderneming zullen weigeren om te voorzien in de auto.

Wat doe SHUTTLE BUS ?
De SHUTTLE BUS is een optie die sommige huurauto instanties bieden om het ophalen van de auto. Op onze website kunt u een lokale leverancier die direct aan de luchthaven. Echter, de SHUTTLE BUS is een gratis bus of minibus-service die wordt aangeboden door de plaatselijke verhuurder. De bus kan gemakkelijk gevonden worden in de voorzijde van de aankomsthal en brengt u naar de auto verhuur kantoor om uw auto op te halen. Als u problemen hebt met het vinden van de SHUTTLE-BUS van uw autoverhuur bij aankomst kunt u bellen met het telefoonnummer van de lokale onderneming op uw autohuur voucher. Zij zal u instrueren over hoe te vinden van de bus en komen op het kantoor.

Is de verzekering inbegrepen in de huurprijs?
Please, note that usually full insurance will not be included in the rental rate. The type of insurance which is included in your rental rate depends on your residence country, the location where you are renting and on the local car rental supplier. We strongly recommend entering terms and conditions for the selected location and car rental agency and read them carefully in order to learn which type of insurance is included in the rental rate. You can also find an additional type of insurance which is offered by the local supplier. For some quotes we do offer a full comprehensive refund insurance you can purchase on our website. More information you will see online.

Hoeveel bagage kan ik in mei huurauto?
Als een internet autoverhuur makelaar, wij bieden auto ' s door hun categorie en de juiste auto merk of model niet kan worden gegarandeerd, daarom kunnen we niet precies aangeven hoeveel koffers je kan passen in de auto. Het maken van de reservering op onze website wij stellen voor de hoeveelheid van de bagage die u kunt passen gemakkelijk in de auto het is echter geen strikte regel. Als u behoefte aan een meer ruime auto, omdat je bagage raden we aan te kiezen voor de auto categorie net een station wagon. Dit soort auto ' s meestal past heel grote bagage door zijn grote kofferbak. Alsjeblieft, worden geadviseerd om het onderzoek op de website om te kiezen voor de auto die bij uw wensen en verwachtingen. Onze vloot is zorgvuldig gekozen in belang om te voldoen aan de eisen van onze cliënten.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 5478 /dag

Kaart met huurauto locaties in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven.

Locaties in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven:

Andere autoverhuur locaties in Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven

Wij bieden de volgende Tahiti Papeete Faa'a Luchthaven autoverhuur locaties