Autoverhuur Bora Bora

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Bora Bora
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Bora Bora huurauto - reisinformatie

Bora Bora Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Bora Bora. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Bora Bora en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Bora Bora Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Bora Bora over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Bora Bora. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Bora Bora.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Bora Bora. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Bora Bora is een klein eiland ten noordwesten van Tahiti in Frans-Polynesië, in de Stille Zuidzee. Het staat bekend om zijn duiken en wordt omgeven door met zand omzoomde Motus (eilandjes) en een turquoise lagune bedekt met een koraalrif. Het is ook een populaire bestemming voor luxe resorts, waar sommige gastenbungalows op palen boven het water staan.

Het eiland van Bora Bora stijgt op van de donkere blauwe kleuren van het diepe water tot de lichtere tinten van de lagune en in de lucht die het eiland omringt. De zeebries raakt de huid. De kracht vult elke hartslag.

Bora Bora, met een lagune van turquoise wateren die lijkt op een palet van levendige blauw en groen van een kunstenaar, zal je op het eerste gezicht liefde laten voelen. Romantici van over de hele wereld zijn dol op Bora Bora, waar de weelderige tropische hellingen en valleien van de berg Otemanu bloeien met hibiscus.

Veel gerechten bevatten ook kip, varkensvlees, zoete aardappelen, broodvruchten, rijst, lokaal fruit en groenten, waaronder papaja, mango's, ananas, bananen en fafa, een soort spinazie. Het meest populaire dessert dat op het eiland wordt geserveerd, zijn de bananen- of papajapuree die bekend staat als po'e.

Bora Bora heeft een tropisch klimaat dat onderverdeeld kan worden in natte en droge seizoenen. Het natte seizoen is met een hoge luchtvochtigheid en veel bewolking van november tot april. Hoewel het natte seizoen algemeen wordt beschouwd als het laagseizoen voor toerisme, heeft het veel bezoekers de voorkeur omdat het eiland veel minder druk is dan in andere tijden van het jaar. Het droge seizoen, dat duurt van mei tot oktober, is het sterkste weer.

De traditionele pitovens worden gebruikt om veel van het voedsel te koken. De ovens worden gemaakt door een gat in de aarde te graven en de stenen die in het gat worden geplaatst, worden met vuur verwarmd. Het voedsel wordt in bananenbladeren gewikkeld en op de hete stenen gelegd, vervolgens bedekt met aarde en enkele uren gebakken. Deze vorm van de oven wordt een ahimaa genoemd en tamaaraa is het traditionele feest

Vis is het belangrijkste basisdieet van Tahitian. Vis wordt vaak gemarineerd totdat ze in kokosmelk worden gebakken of gegrild. Poisson cru is een veel voorkomend gerecht gemaakt van rauwe vis gemarineerd met limoensap, dat vaak wordt geserveerd in een salade. Er zijn ook verschillende gerechten met kip, varkensvlees, zoete aardappelen, broodfruit, rijst, lokaal fruit en groenten zoals papaja, mango's, ananas, bananen en fafa

Gewoon openbaar strand bij Bora Bora, bereikbaar met bus of taxi vanuit Vaitape. Aan de westkant van Matira Point, waardoor het een geweldige plek is voor zonsondergang. Het heeft een strand dat zich kilometers ver in zee uitstrekt en er zijn enkele diensten voor openbare verandering aanwezig. Bora Bora is een rustige, romantische locatie. Het spijt me te moeten zeggen dat er heel weinig nachtleven is behalve een leuk diner in een restaurant of per persoon.

Meestal is dit geen 'singles'- of' gang'-plek. De Four Seasons Sunset Bar is de beste plek om te genieten van een drankje of een maaltijd en te genieten van de zonsondergang. De bar bevindt zich boven de lagune en kijkt uit op de berg Otemanu. Ze serveren een verscheidenheid aan gemengde dranken, maar ook eten, wijn, bier, champagne en tropische drankjes. Het is een perfecte plek om te ontspannen en de nacht na zonsondergang te zien beginnen.

De St. Regis Resort bar is een perfecte plek om te genieten van een cocktail, wat te eten en gewoon te ontspannen. De bar is relatief breed en heeft veel zitplaatsen met uitzicht op het strand en een balie. Het menu is beschreven in een even groot woordenboek als een enorm blauw boek. Het menu bestaat uit een grote verscheidenheid aan bevroren speciale dranken, keuzes uit champagne, wijn en bier en niet-alcoholische dranken.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Bora Bora

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Bora Bora

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Bora Bora:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 5478 /dag

Kaart met huurauto locaties in Bora Bora

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Bora Bora.

Locaties in Bora Bora

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Bora Bora:

Andere autoverhuur locaties in Bora Bora

Wij bieden de volgende Bora Bora autoverhuur locaties