Autoverhuur Tahiti

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Tahiti
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Tahiti huurauto - reisinformatie

Tahiti Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Tahiti. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Tahiti en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Tahiti Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Tahiti over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Tahiti. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Tahiti.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Tahiti. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Tahiti is het belangrijkste eiland van Frans-Polynesië, de archipel van de Stille Zuidzee. Deze is verdeeld in Tahiti Nui en Tahiti Iti en heeft de vorm van een figuur 8. Het is een populaire vakantiebestemming, met zwarte zandstranden, lagunes, watervallen en 2 uitgedoofde vulkanen. In de 18e eeuw verkend door kapitein James Cook, werd het ook vaak geschilderd door de Franse kunstenaar Paul Gauguin.

Tahiti is een veilige toeristische bestemming. Er zijn maar een paar bedreigingen waar je op moet letten: zakkenrollers in Pape'ete en murenen tijdens duiken in de koraalriffen. Al snel ontdekken de meeste toeristen dat Tahiti warm en gastvrij is voor buitenlanders. Met Polynesische favorieten vermengd met Franse flair en klasse,

Tahiti biedt toeristen een groot soort voedsel en smaken. Verwacht enige tijd een deel nodig te hebben, er is minimaal één amara'a (banket), waar je verschillende Tahitiaanse maaltijden kunt proeven en funky kunt proeven met enkele lokale brouwsels. Tahiti's draai aan de klassieke ceviche-schaal met zeevruchten is een favoriet op het eiland, poisson cru.

Een sensueel feest, rauwe vis gemarineerd met citroen- of limoensap en gemengd met kokosmelk om een levendig, smaakvol en kleurrijk gerecht te creëren. Van koraalatol kettingen tot spectaculaire veilige lagunes, Frans-Polynesië is de thuisbasis van enkele van de meest verbluffende stranden van de Stille Oceaan.

Sommige zijn ruige en onwaarschijnlijke kandidaten, terwijl andere in de rust instant dagdroommogelijkheden bieden. Huahine schokt enorm veel bezoekers. Huahine is als een verrassingseiland, met zoveel dekking voor mensen als Bora Bora en Moorea, waar toeristen denken dat ze zijn binnengelaten in het best bewaarde geheim van Frans-Polynesië.

Dit kleine eiland in het meest gefotografeerde gebied van de Stille Zuidzee. En zover het oog reikt, is het gewoon een tropisch eiland om een klein wit zandeiland te zijn, omringd door een sprankelende oceaan. Er was eens een koninklijke plaats; er wordt gezegd dat de Polynesische koningin Pomare IV privé-functies op dat eiland had.

Het is misschien moeilijk te geloven dat er een nachtleven is op het kleine eiland Tahiti. Maar dat is eigenlijk best goed! De beste club van Tahiti is verreweg het Morrison's Café, gelegen op het dak van een gebouw, waardoor het de enige nuttige plek is met een natuurlijke luchtstroom als je weet dat het weer is. Wanneer u op vakantie bent in het Frans Polynesi op zoek naar een nachtleven.

Modern Tahitiaans dansen is niet zo obsceen omdat het op de dag van Captain Cook was, maar je moet je schema uitzenden om minimaal één serie uit te werken. je zult veel kansen hebben, want het nachtleven op de buitenste eilanden is bijna uitsluitend dansshows in de resorts, meestal samen met een Tahitiaans voedselfestival.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Tahiti

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Tahiti

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Tahiti:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 5478 /dag

Andere autoverhuur locaties in Tahiti

Wij bieden de volgende Tahiti autoverhuur locaties